Lavin Estates | Spektakulär våning precis vid havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär våning precis vid havet - Sold

Fakta Bilder

114m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Tack vare sitt läge på en av de övre våningarna i ett eftertraktat bostadskomplex i Illetas, har denna rymliga 2-rumslägenhet, som har kombinerats från två lägenheter, en unik utsikt över havet och hela Palma-bukten. Fastigheten har en optimal sydvästlig orientering och är nu konverterad till hög kvalitet som uppfyller de mest moderna kraven. Våningen har ett förstklassigt tyskt kök, vitkalkade parkettgolv, vändbar golvvärme, luftkonditionering och fönstren i vardagsrummet kan enkelt öppnas helt för att skapa en terrasskaraktär. Detta välskötta lägenhetskomplex med en vacker trädgård har egen tillgång till havet och erbjuder en 24-timmars concierge och säkerhetstjänst. Lägenhetsägarna har exklusiv användning av en strandrestaurang och en strandbar, och ett stort poolområde inbjuder till att koppla av. Invånarna kan också använda faciliteterna på det närliggande 5-stjärniga Hotel Bonanza Playa. IIIetas är en privilegierad förort till Palma och mycket lätt att nå med buss och bil. Puerto Portals med sin glamorösa småbåtshamn ligger lika nära. Många affärer ligger inom gångavstånd. Det finns ett parkeringsgarage alldeles intill huvudbyggnaden, där parkeringsplatser kan hyras eller köpas.

 • Boyta

  114m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02EPSS
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: