Lavin Estates | Spektakulär villa med lummiga trädgårdar och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär villa med lummiga trädgårdar och panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

866m2 4 Sovrum i Cala Vinyas

När man kliver in i denna finca får man omedelbart en känsla av att man har klivit in i en oas. Lummiga trädgårdar omger den rymliga villan med plana gräsmattor, fruktträd och palmer - ett paradis för barn - med en stor pool för att njuta av sommaren. En fem-minuters promenad genom det intilliggande grönområdet leder till stranden Cap Falco eller Cala Vinyas, där man kan smutta på cocktails med fötterna i sanden. Den rymliga villan är perfekt för familjer och gäster och erbjuder utmärkt boende med vackra terrasser där man kan njuta av solen från morgon till kväll. Man kommer in i fastigheten via en vacker entré med dubbel takhöjd och en lummig innergård, ett öppet kök, matsal och vardagsrum med öppen spis - alla med utgång till terrasserna med utsikt över trädgården och havet. Det finns också ett stort kontor (eller femte sovrum), gym, badrum och gästtoalett på denna våning. En trappa leder till sovrumsnivån, där det finns ett stort sovrum och ytterligare tre sovrum, varav två har ett separat vardagsrum. Alla sovrum har utgång till en terrass. Det finns också en takterrass med panoramautsikt över havet. I källaren kommer bilälskare att vara nöjda med garaget, som har plats för minst 6 bilar. Det finns också en vinkällare, en tvättstuga, ett teknikrum och gott om förvaringsutrymme. Funktioner i detta eleganta hem inkluderar luftkonditionering, golvvärme, solpaneler, ett musiksystem, ett regnvattenuppsamlings-bassäng och en hiss som leder till alla våningar. Ett besök rekommenderas för att övertygas om kvaliteten och läget.

 • Boyta

  866m2
 • Tomt

  2612m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MO2E
 • Badrum

  5
 • Pris

  6 795 015 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: