Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär villa med utsikt över Camp de Mar

Fakta Bilder

640m2 5 Sovrum i Camp de Mar

"Punera" är ett spektakulärt modernt hem som ligger på en höjd med utsikt över Camp de Mar. En avgörande fördel med detta område är att det bara är några minuters resa med bil till sandstränder och golfområden. Konstruerad med högkvalitativa produkter är bekväm när som helst på året. Fastigheten är byggd på med 3 våningar toppad med takterrass och chill out-område. Bottenvåningen har en öppen design som består av ett vardagsrum, ett designerkök och ett femte sovrum med eget badrum som kan användas för besökare eller som Master bedroom. På första våningen finns 4 sovrum, alla med badrum som består av en master svit som leder ut till en stor täckt / öppen terrass med utsikt över bergen och havet. Prunera erbjuder fantastisk utsikt över hela Camp de Mar-bukten, havet och de vackra bergen i Sierra Tramuntana. Balkongen leder till infinity-poolen med trädäck med utsikt över trädgården med Medelhavsplantering. På källarplanet finns ett spa med bastu. En tilltalande del är det stora glaspartiet som är inbyggt i infinitypoolen. På denna våning finns ett TV / biografrum, ett stort garage för 3 bilar, ett teknikrum och källare. Huset erbjuder den högsta kvalitet som också är praktisk och funktionell för att ge ett premiumbostad med mycket komfort. Alla interiörer har skapats av öns ledande interiördesignhus, Terraza Balear, med koncentration på världsomspännande hus som består av Minotti, B&B Italia, Paola Lenti med flera för att erbjuda trendaga och bekväma utrymmen.

 • Boyta

  640m2
 • Tomt

  1545m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02FN4V
 • Badrum

  5
 • Pris

  8 911 650,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: