Lavin Estates | Spektakulär villa med vacker utsikt över de gröna…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulär villa med vacker utsikt över de gröna omgivningarna

Fakta Bilder

292m2 4 Sovrum i Porto Portals

Denna väl presenterade fastighet inbjuder till att koppla av i en lugn miljö. Villan ligger inom gångavstånd från alla bekvämligheter i Portals och 10 minuter från den exklusiva hamnen i Puerto Portals. Naturmaterialen skapar en varm och inbjudande atmosfär som passar för att bo- eller semestra året runt. Fördelningen av villan är följande: ett öppet vardagsrum med öppen spis, matsal och kök som leder ut till öppna och täckta terrasser med utsikt över trädgården, bergen och Palmabukten. På detta plan finns även ett sovrum, en gästtoalett och ett dubbelgarage. En trappa eller en hiss tar dig till nästa våning, som har ett utmärkt vardagsrum som är perfekt för att titta på TV eller inrätta som kontor. Det finns också ett master- bedroom och ytterligare två sovrum, ett grovkök och ett utomhusbadrum för poolområdet. Också på denna nivå finns ett stort rum som för närvarande är inrett för att spela golf men kan också användas som ett spelrum eller hemmabio, och på den lägre nivån, bara några steg från poolen, finns ett fantastiskt gym. Den vackert anlagda trädgården och de olika terrasserna skapar en perfekt miljö för att ta emot vänner och koppla av i solen. Fastigheten är utrustad med luftkonditionering (varm och kall), golvvärme, larmsystem, hiss och parkeringsplats i garage.

 • Boyta

  292m2
 • Tomt

  984m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02N1QR
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 225 715 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: