Lavin Estates | SPEKTAKULÄRT VILLAPROJEKT MED PANORAMISK UTSIKT
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • SPEKTAKULÄRT VILLAPROJEKT MED PANORAMISK UTSIKT - Sold

Fakta Bilder

436m2 4 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Denna moderna villa byggs med perfekt söderläge i en lugn återvändsgränd och imponerar förutom den minimalistiskt-moderna designen med en panoramautsikt över Santa Ponsa bukten. Villans blickfång blir poolen med glastak i det rymliga vardagsrummet på andra våningen, varifrån ett vattenfall faller ner i den större poolen i trädgården. På andra våningen återfinns fyra sovrum, varav två har badrum en-suite. Det nedre planet är tillägnat livsstil – här finns plats för bastu, ångbad, gym och ett multirum som skulle kunna användas som spelrum, hemmabio eller liknande. Villans olika våningsplan är förbundna med en hiss. Andra extrafunktioner är modern, energieffektiv utrustning i form av luftkonditionering, värmepump (golvvärme), och värmeisolerade fönster. Det finns också fyra parkeringsplatser. Allt som allt en villa som inte lämnar något övrigt att önska!

 • Boyta

  436m2
 • Tomt

  1320m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02FK77
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: