Lavin Estates | Nyrenoverat 1800-tals Palats i gamla stan med privat…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt1800-tals palats i gamla stan med egen privat pool - Sold

Fakta Bilder

Nyrenoverat 1800-tals Palats i gamla stan med privat pool - Sold

Praktfull Palma-Palats helrenoverad med inomhuspool

Välkommen att titta in i detta fantastiska palats från 1800-talet som år 2011 pietetsfull totalrenoverades med högsta kvalitet och modern teknik. Byggnaden ligger i hjärtat av Palmas gamla stadsdel, helt nära köpcentra, restauranger och mysiga tapasbarer. Palatset har en boyta om ca 833 kvm med en gigantisk takterrass om ca 50 kvm med grillhörna och underbar utsikt mot havet, över takåsarna i gamla stan och katetralen. I byggnadens källarplan ligger spaavdelningen med en ungefär 3x5 meter stor inomhuspool, ett badrum, vinkällare och en tvättstuga. I entréplan finns en välkomnande hall med två gästlägenheter, båda med ett sovrum och ett badrum samt ett garage med plats för två fordon. På första våningen ligger sällskapsrummen med matsalen, köket samt gästtoaletten. På andra våningen ligger sovrummen såsom mastersvit med lounge, ett sovrum, ett badrum samt en handikappanpassad sovrumssvit. På tredje våningen finns ytterligare tre sovrum och tre badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta imponsanta hem erbjuder är bla en hiss, tvåglasfönster, parkettgolv, stuckatur och synliga takbjälkar, luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas), öppna spisar, alarmsystem samt automatiskt bevattningssystem för grönskan.

 • Boyta

  833m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  32904
 • Badrum

  9
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: