Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Smakfull renoverad lägenhet i hjärtat av Palma - Sold

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Denna vackra lägenhet som finns i hjärtat av gamla stan har renoverats till hög standard med bevarande av karakteristiska element såsom högt i tak och gott om ljusinsläpp genom de stora fönstren. Lägenheten är ca 170 kvm stor och inredd i modern stil och erbjuder ett rymligt vardagsrum med öppet komplett utrustat kök med matplats, stort huvudsovrum med badrum en suite och två dressingroom, ytterligare två sovrum, ett med badrum en suite och ett stort familjebadrum. Faciliteterna i fastigheten omfattar luftkonditionering, mycket högt i tak och fönster som når från golv till tak. Lägenheten har flera franska balkonger och den stora gemensama terrassen erbjuder en vacker utsikt över de närliggande restauranger, barer och elegant shopping.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  31974
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: