Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ståtlig Medelhavsvilla med separat gästlägenhet i El Terreno, Palma - Sold

Fakta Bilder

415m2 4 Sovrum i Palma - Sold

Den vackra stadsvillan byggd 1898 ligger nära slottet Bellver i El Terreno, en omtyckt stadsdel av Palma. Från det övre våningsplanet av villan har man en fantastisk utsikt över Palma, hamnen och mot havet. Fastighetens tomtareal är på 580 kvm, boytan ca 415 kvm med diverse öppna och överbyggda solterrasser, en underbar välvårdad trädgård samt en separat gästlägenhet. Husets två våningsplan omfattar en generös välkomnande hall, en matsal, ett komplett utrustad kök, ett skafferi, grovkök samt ett sovrum med badrum en suite, klädkammare och en patio. En trappa upp ligger ett stort vardagsrum med kamin och med utgång till en terrass med utsikt över havet, ett kontor med öppen spis samt ytterligare två sovrum och ett badrum. Huset är utrustad med centralvärme, har en vinkällare samt ett garage med plats för tre fordon. Palmas centrum med dess talrika restauranger, barer och shoppingmöjligheter nås på några minuters promenad.

 • Boyta

  415m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  3116
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: