Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stenfasadvilla i det exklusiva området Bendinat

Fakta Bilder

345m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Beläget i ett av de mest exklusiva områdena på sydvästra Mallorca, är denna vackra villa den perfekta platsen för familjefester och semestrar. Dess söderläge med utsikt över Royal Bendinat golfbana och havet gör att man kan njuta av solen vid poolen och på terrasserna hela dagen. Den välbyggda fastigheten, som har många funktioner, har följande fördelning: en stor hall, vardagsrum med öppen spis, kök / matsal och tvättstuga. Två trappor leder till första våningen där man återfinner ett rymligt sovrum med omklädningsrum, eget badrum och tillgång till en privat öppen terrass på 43 m2. Det finns ytterligare tre sovrum. Fastigheten har ett stort dubbelgarage, förråd, golvvärme, luftkonditionering och terrakottagolv.

 • Boyta

  345m2
 • Tomt

  1604m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  023YMG
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 748 419,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: