Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • STENFINCA MED FANTASTISK UTSIKT ÖVER TRAMUNTANA BERGEN

Fakta Bilder

406m2 4 Sovrum i Alaro

Denna vackra finca med stenfasad byggdes i typisk mallorkansk stil på tre våningar och ligger i ett mycket lugnt område. På bottenvåningen finns en stor, delvis täckt terrass, en entré, ett vardagsrum, följt av ett kök, ett skafferi och ett fullt utrustat badrum. På baksidan finns en annan terrass med grill och förråd. På första våningen finns det två sovrum, två badrum, ett av dem med eget badrum, samt ett vardagsrum och ett kontor med möjlighet att omvandla det till ett annat sovrum. Den ekonomiska zonen ligger också på första våningen. Den andra våningen är ett sovrum med privat badrum med dusch, bubbelbadkar och omklädningsrum. Finca har två garage för tre till fyra bilar. Fincaen är omgiven av terrasser och en trädgård. Det är möjligt att bygga en pool.

 • Boyta

  406m2
 • Tomt

  4762m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  025M48
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 125 032,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: