Lavin Estates | Stilfull lägenhet med en härlig terrass och en lummig…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilfull lägenhet med en härlig terrass och en lummig trädgård

Fakta Bilder

84m2 3 Sovrum i Cas Catala

Denna vackra lägenhet ligger bara 5 minuters promenad från havet. Fastigheten har stilfullt renoverats 2017 med hög kvalitet och har 3 sovrum, 3 badrum, 2 av dem med badrum en-suite. Ett sovrum används idag som kontor. Den öppna interiören erbjuder alla bekvämligheter och exteriören kommer att överraska dig. Terrassen i söderläge, nås från vardagsrummet och sovrummet, är ett litet paradis med en lummig trädgård och markiser. Det erbjuder ett rymligt men ändå intimt område där du kan grilla med vänner i utomhusköket och koppla av i en solstol med en bok i solen. Dessutom finns det en uteplats i norrläge som är tillgänglig från två sovrum som har ett utomhusutrymme för tvättmaskin och torktumlare och en utomhusdusch för varma sommardagar. Funktioner i denna fastighet inkluderar: marmorgolv, luftkonditionering varm/kall, centralvärme med gaspanna och radiatorer. Golvvärme i alla badrum, elektriska markiser på terrassen i söderläge och elektriska yttre persienner i sovrummet, manuellt invändigt solskydd i alla rum, utrustat kök med högkvalitativa Mieles inbyggda vitvaror, vattenreningssystem, privat parkering och en gemensam pool.

 • Boyta

  84m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02O8IU
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 319 895 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: