Lavin Estates | Stilfull lägenhet med havsutsikt och en privat…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilfull lägenhet med havsutsikt och en privat trädgård - Sold

Fakta Bilder

137m2 3 Sovrum i Andratx - Sold

Denna eleganta lägenhet med privat trädgård ligger i ett av de mest åtråvärda komplexen i Port Andratx, bara en kort bilresa från den berömda hamnpromenaden. Våningen har tre sovrum och två badrum, varav ett en-suite. Det rymliga vardagsrummet med matsal har också ett fullt utrustat öppet kök. Från vardagsrummet har man tillgång till en balkong och därifrån direkt ut i den privata trädgården med sin härliga jacuzzi. Från trädgården har man en underbar utsikt över hamnen och ut över havet. Parkering i garage för fyra bilar och två förråd kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  137m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MQY1
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: