Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilfull våning med fantastisk utsikt över havet

Fakta Bilder

153m2 3 Sovrum i Puerto Portals

Denna ljusa lägenhet ligger i bostadskomplexet i Silverpoint, bredvid den sofistikerade marinan i Puerto Portals, och den har nyligen renoverats med högkvalitativa material. Vardagsrummet och de tre sovrummen med badrum har underbar utsikt över hamnen och havet. Det öppna köket är integrerat i vardagsrummet och ger därför också en underbar utsikt när du förbereder middag. Alla rum har inbyggda garderober och lägenheten har luftkonditionering h / c i hela. Fastigheten har en parkeringsplats och ett förråd. Silverpoint erbjuder ett fantastiskt poolområde och en direkt tillgång till marinan med dess ädla restauranger och butiker. Sandstranden ligger också i närheten.

 • Boyta

  153m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02AYYP
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 384 235,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: