Lavin Estates | Stilfullt Medelhavshus med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilfullt Medelhavshus med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

285m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta Medelhavshus ligger på en exceptionellt stor tomt i sluttningen av Cala Llamp med en strålande utsikt över bukten och det öppna havet. Den stora bottenvåningen är uppdelad i ett vardagsrum med ett separat läsrum med öppen spis i sten, ett stort fullt utrustat kök med matsal, ett sovrum med badrum en-suite och en gästtoalett. Utanför finns en stor uppvärmd pool, ett utekök med grill under tak och stort matbord och en relaxavdelning med öppen spis. På övervåningen finns gästområdet med två sovrum, båda med egna badrum. Från alla hörn av fastigheten kan man njuta av den fantastiska havsutsikten. I fastighetens källare finns ett dubbelgarage, bastu samt maskinrum och förråd. Fastigheten är utrustad med luftkonditionering i hela huset, centralvärme, larmsystem, internet, satellit-TV och mycket mer. Fastighetens storlek tillåter ytterligare bostadsyta på 250 meter. Foto av Marco Richter

 • Boyta

  285m2
 • Tomt

  2073m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02IHOM
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: