Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig takvåning med panoramautsikt

Fakta Bilder

150m2 4 Sovrum i Andratx

Denna vackra fastighet ligger i ett lugnt och exklusivt samhälle i Puerto de Andratx. Denna lilla förening som består av några få lägenheter ligger på en höjd och erbjuder spektakulär utsikt över haminloppet, till ön Dragonera som står under naturskydd, utsikt över öppet hav och på klara dagar ser man ända till Ibiza. Lägenheten har fyra sovrum, två med badrum en-suite, ytterligare ett fullt utrustat badrum och en gästtoalett. Ett öppet kök kombinerat med vardagsrum har utgång till stora öppna och täckta terrasser och även tillgång till den mycket stora takterrassen med sin vackra panoramautsikt. Två parkeringsplatser i garage och ett förråd ingår.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02CDTQ
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 259 390,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: