Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig takvåning med två terrasser och parkering

Fakta Bilder

155m2 4 Sovrum i Palma

Nära de idylliska torgarna Plaza Mercadal och Plaza Quadrado kommer detta projekt att innehålla sju bostäder. Dessa har ett till två sovrum, ett till två badrum och ett eget privat utomhusområde. Det här huset förväntas stå klart våren 2020. Den eleganta takvåningen kommer att sträcka sig över tredje och fjärde våningen med en total yta på 182 kvm. På bottenvåningen erbjuder öppen planlösning och matplats med amerikanskt kök direkt tillgång till en härlig terrass. Totalt kommer denna rymliga fastighet att innehålla tre sovrum, två av dem med badrum med badrum, gästtoalett och ett förråd. På fjärde våningen kommer det att finnas en takterrass på 23 kvm, perfekt för att äta middag och koppla av med vänner, plus ett annat förråd. Högkvalitativa material och en modern design gör denna egendom till en medelhavs juvel i hjärtat av Gamla stan. Golvvärme, central luftkonditionering, en hiss samt en parkeringsplats ger extra komfort och kompletterar detta attraktiva erbjudande. En idealisk takvåning med stil och all den tänkbara komforten!

 • Boyta

  155m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02ce4h
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 869 901,33 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: