Lavin Estates | Stilren och rymlig lägenhet i natursköna omgivningar
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilren och rymlig lägenhet i natursköna omgivningar - Sold

Fakta Bilder

148m2 4 Sovrum i Cas Catala - Sold

Belägen i det lugna bostadsområdet i Cas Catalá, erbjuder denna ljusa lägenhet med underbara utrymmen en välkommen tillflyktsort antingen som en semesterbostad eller som ett året-runt-boende. Lägenheten på 148m2 har en hall, rymligt vardagsrum och matsal i öppen planlösning med tillgång till en täckt terrass med utsikt över landskapet. Vardagsrummet leder till det välutrustade köket med en mysig matplats, ett skafferi, en separat tvättstuga och ett förråd. Ett master bedroom med badrum en-suite och ytterligare 3 dubbelrum och 3 badrum (varav två en-suite) kompletterar detta erbjudande. Lägenheten har naturstensgolv, luftkonditionering (varm och kall), golvvärme och 2 privata underjordiska parkeringsplatser och ett förråd. Bostadskomplexet är bevakat och har en hiss som är tillgänglig från garaget och det finns 2 gemensamma pooler i området. Två paddelbanor och en basketplan ligger en kort promenad bort. Det finns en skog tvärs över gatan som är perfekt för att jogga eller gå ut med hunden. Den lilla stranden Bugamvillas, Hotel Maricel och småbåtshamnen i Cala Nova kan nås på 7 minuter till fots. Palma ligger 8 minuter bort med bil.

 • Boyta

  148m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MECC
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: