Lavin Estates | Stor attraktiv lägenhet med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor attraktiv lägenhet med fantastisk utsikt över hamninloppet - Sold

Fakta Bilder

201m2 4 Sovrum i Andratx - Sold

Denna attraktiva våning ligger i ett exklusivt och lugnt bostadsområde på La Mola och erbjuder en fantastisk utsikt över hamnen i Port Andratx och ut över det öppna havet. Lägenheten har fyra sovrum och fyra badrum och ett öppet kök med ett rymligt angränsande vardagsrum med matplats och öppen spis. Ljusdioder i golvet i olika färger skapar en speciell varm atmosfär. Terrassen erbjuder gott om utrymme och en imponerande utsikt över hamninloppet. Våningen är utrustad med ett Miele designerkök med avancerade apparater. Anläggningen har sin egen tillgång till havet. Många av restaurangerna och butikerna i Port Andratx ligger bara några minuter från lägenheten.

 • Boyta

  201m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GUGM
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: