Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • STOR FINCA MED OLIVTRÄD OCH HÄSTSTALL

Fakta Bilder

344m2 7 Sovrum i Algaida

Denna Finca ligger i utkanten av Son Gual och därmed nära öns huvudstad Palma. Fastigheten har en huvudbyggnad samt ett gästhus, häststall, en tennisbana, en pool med grill och bar samt en stor fruktträdgård med bland annat 250 citronträd. Den som vill producera sin egen olivolja hittar ett fält med 440 olivträd på fastigheten. I källaren i huvudbyggnaden leder ingången till en vacker matsal, som gränsar till det moderna köket. Totalt finns det fem sovrum, alla med eget badrum och en gästtoalett. Gästdelen har intill vardagsrummet två sovrum och två badrum och ett privat kök. Ytterligare funktioner: egen brunn, elnät, vedspis.

 • Boyta

  344m2
 • Tomt

  96234m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02DXAT
 • Badrum

  8
 • Pris

  4 655 845,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: