Lavin Estates | Stor nyrenoverad lägenhet med härlig havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor nyrenoverad lägenhet med härlig havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

203m2 4 Sovrum i Cas Catala - Sold

Denna nyrenoverade lägenhet ligger i Cas Catalá, bara några steg från stranden och lokala bekvämligheter. Lägenheten har 4 sovrum och 4 badrum (3 en-suite) och ett stort vardagsrum, matsal och öppet kök med separat tvättstuga. En 57m2 terrass är tillgänglig från vardagsrummet och 3 sovrum och har en sydlig orientering och havsutsikt. Faciliteterna inkluderar luftkonditionering, golvvärme, underjordisk parkering för 3 bilar, hiss och en gemensam pool.

 • Boyta

  203m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02A2GY
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: