Lavin Estates | Stor takvåning med underbar utsikt över katedralen i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor takvåning med underbar utsikt över katedralen i Palma

Fakta Bilder

147m2 3 Sovrum i Palma

Denna stora takvåning med egen terrass är en del av ett spektakulärt renoveringsprojekt i Palma. I en historisk byggnad från 1400-talet med det ursprungliga namnet Can Manent byggs för närvarande sex lyxlägenheter med exklusiv design, utrymme, ljus och komfort. Denna palatsliga fastighet ligger på ett ljust torg i Gamla stan i Palma och byggdes av samma klosterorden som det berömda karthusiska klostret Valldemossa. Historiska inslag som en gotisk trappa, runda marmorerade stenbågar, höga fönster och utsmyckade trätak ger den annars ultramoderna byggnaden en klassisk gammaldags charm. Byggnaden äntras genom en stor hall med hiss och en stor trappa. Denna rymliga lägenhet med tre rum ligger på andra våningen. De tre sovrummen ligger bredvid varandra och alla har sitt eget badrum. Dessutom finns en gästtoalett och en tvättstuga samt ett ljust vardagsrum med matplats med öppet kök och direkt tillgång till den privata takterrassen. Härifrån har man en underbar utsikt över en innergård, de klassiska byggnaderna i gamla stan och katedralen. Barerna och restaurangerna samt shoppinggatorna runt Paseo Mallorca och det populära stadsdelen Santa Catalina ligger inom gångavstånd.

 • Boyta

  147m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  0298GN
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 788 823 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: