Lavin Estates | Stor takvåning på ett utmärkt läge med fantastisk…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor takvåning på ett utmärkt läge med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

208m2 4 Sovrum i Cas Catala

Denna rymliga takvåning imponerar med sitt utmärkta läge i det eftertraktade bostadsområdet Cas Catala och dess vackra utsikt över bukten. Takvåningen har 4 sovrum och 3 badrum. Alla rum vetter mot den rymliga terrassen, från vilken man har en vacker utsikt över kullarna i Cas Catala och ner till havet. Takvåningen är perfekt för familjer eller par som vill använda ett av rummen som kontor. Det renoverade köket och det rymliga vardagsrummet med öppen spis inbjuder till att dröja kvar med vänner och bekanta på svalare dagar. Lägenheten är perfekt för att njuta av öns behagliga klimat året runt eller under en långhelg. Ytterligare fördelar är: korta avstånd till stranden eller till restauranger, butiker, ett liten förening med endast 16 lägenheter, en gemensam pool, central gasvärme, luftkonditionering, hiss och 2 parkeringsplatser.

 • Boyta

  208m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02LKV5
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 960 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: