Lavin Estates | Storslagen ljus lägenhet med härliga terrasser
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Storslagen ljus lägenhet med härliga terrasser

Fakta Bilder

291m2 5 Sovrum i Bonanova

Stor lägenhet med terrasser, i ett exklusivt bostadsområde med trädgård och pool. Denna fastighet ligger i ett lugnt men centralt område i staden, nära till alla bekvämligheter som stormarknader, banker, apotek, restauranger etc. Strandpromenaden ligger cirka 5 minuter bort till fots och Santa Catalina cirka 10 minuter bort. minuter. Byggnaden har en dörrvakt och tre hissar med direkt tillgång till lägenheten. Genom sin storlek, läge och öppna utsikt erbjuder fastigheten stor potential för ett modernt och högkvalitativt hem. En rymlig hall leder till ett stort vardagsrum / matsal med två terrasser och fantastisk utsikt, ett stort kök med arbetsplats och ett sovrum med badrum. Tillbaka till entréhallen; En vacker trappa tar oss till en andra hall med egen hisshållplats (härifrån leder en andra trappa direkt till köket). På denna övre våning finns 4 sovrum och tre badrum (två av dem med eget badrum). Alla sovrum (förutom ett rum) har tillgång till sina respektive terrasser och master bedroom har ett omklädningsrum. En gemensam parkeringsplats utomhus ingår i priset. Det är möjligt att köpa en eller två parkeringsplatser under tak. Om du letar efter en rymlig lägenhet som du kan renovera efter din smak och som ligger i ett lugnt och bra område i Palma kan detta vara din drömvåning.

 • Boyta

  291m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02MYQL
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 235 375 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: