Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stort byhus att färdigställa efter egen smak

Fakta Bilder

744m2 5 Sovrum i Santa Eugenia

Detta stora radhus ligger på den äldsta gatan i Santa Eugenia och är klar för färdigställning. Du kan ge din fantasi fria tyglar. Projektet har godkänts för 745 m² och kan omvandlas till ett extra, helt oberoende pensionat som också kan hyras. Huvudbyggnaden är planerad med tre till fyra sovrum. Det finns också fem möjliga, liksom byggandet av en pool, från vilken vi har en fantastisk utsikt. I pensionen finns det två sovrum med privat badrum, vardagsrum och kök samt en gästtoalett. Erbjudandet inkluderar också en tomt på cirka 2 000 m² där det finns ett litet hus och som fungerar som en stor trädgård för huvudhuset.

 • Boyta

  744m2
 • Tomt

  2618m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02FYX4
 • Badrum

  6
 • Pris

  1 568 684,48 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: