Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig villa på en tomt om 10.000 kvm

Fakta Bilder

700m2 9 Sovrum i Genova

Detta stora hemtrevliga hus har söderläge och finns i det mysiga Genova på en mycket stor tomt om ca 10.000 kvm med en vacker utsikt över det grönskande landskapet och från övervåningen ända bort mot havet. Huset är byggd i fincastil på ett bebyggd område av ca 700 kvm med flera sköna terrasser för både sol och skugga, en utomhuspool och en förtjusande medelhavsträdgård med frukt- och olivträd, egen brunn samt privat kapell. Husets två våningsplan innehåller i entréplan: två sällskapsrum, matsal, TV-rum, komplett utrustat rymligt kök med angränsande grovkök samt fyra sovrum och tre badrum. På övervåningen ligger masterbedroom med dressingroom och privat badrum samt ytterligare fyra sovrum och fyra badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta mysiga hem erbjuder är ett garage och flera p-platser på tomten, centralvärme (gas) och öppen spis. Huset är i behov av renovering. Trots den fridfulla omgivningen nås många affärer, restauranger och barer på bara några minuter. Centrala Palma är också bara en 10 minuters biltur bort.

 • Boyta

  700m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  2824
 • Badrum

  8
 • Pris

  4 307 634,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: