Lavin Estates | Stort Penthouse med havsutsikt i Bendinat Mallorca
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stort och välplanerad takvåning med havsutsikt i Bendinat Mallorca

Fakta Bilder

Stort Penthouse med havsutsikt i Bendinat Mallorca

Denna vackra och rymliga takvåning ligger i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Bendinat-området, bara några kilometer från den prestigefyllda marinan Portals. Den erbjuder 4 sovrum och på första våningen finns ett rymligt kök i öppen planlösning, vardagsrum/matsal med tillgång till en stor terrass med havsutsikt, samt gästtoalett och tvättstuga. Bottenvåningen består av 4 sovrum, varav ett är det stora sovrummet med eget badrum och en liten terrass. De övriga 3 sovrummen delar på ett badrum. Dessutom finns det en takterrass på 82 m2 med utsikt över havet och bergen. Terrassen har ett kök, grill, pergola, dusch och 360º panoramautsikt. Funktioner: Det finns en luftkonditionering (varm/kall), 1 täckt parkeringsplats, ett förråd och en hiss. Detta bostadsområde är ett av de lugnaste och mest eftertraktade i området, en idyllisk plats att bo på.

 • Boyta

  180m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QFJC
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: