Lavin Estates | strand Hus havsutsikt Mallorca Sydvästra Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Beach villa med gångavstånd till port andratx båthamn

Fakta Bilder

strand Hus havsutsikt Mallorca Sydvästra Port Andratx

Detta vackra beach hus ligger bara några minuters promenad från hamnpromenaden i Port Andratx med sina barer och restauranger. Det ligger i ett mycket lugnt komplex med en vacker trädgård och stor gemensam pool. Genom hallen med gästtoalett kommer du in i det rymliga vardagsrummet med separat matplats med öppen spis och ett öppet fullt utrustat kök. Dubbelglasade fönster/dörrar leder till den rymliga uteserveringen med utsikt över hamnen och bergen. På första våningen finns det stora sovrummet med eget badrum och en privat terrass. Ytterligare två sovrum delar badrum och har även tillgång till en annan terrass. Dessutom har huset en tredje grillterrass. Den har många extrafunktioner som luftkonditionering w/c, elektrisk golvvärme i badrummen, inbyggda garderober, naturstensgolv, ekparkett och en garageplats.

 • Boyta

  148m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02PK0J
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 421 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: