Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik villa med vacker panoramablick över hav och land

Fakta Bilder

400m2 5 Sovrum i Son Font

Ovanför byn Calvia på en kulle i Son Font ligger detta drömboende med en fantastisk panoramautsikt över det mallorkinska landskapet och bort mot havet. Fastighetens tomtmark är ca 4.000 kvm stor varav boytan upptar omkring 400 kvm med ett enastående arkitektritat trädgårdslandskap med fruktträd, välansade buskar, aromatiska plantor, fiskdamm, springbrunn, sköna viloplatser och en swimmingpool. Villans tre våningsplan har flera sköna terrasser för både sol och skugga och innehåller i entréplan en salong med öppen spis, matsal, komplett utrustat kök, grovkök, ett bibliotek som kan användas till sovrum och ett badrum. Detta plan har access till den underbara utemiljön med poolen, sommarköket och en vacker innergård. I övervåningen hittar vi två sovrum, båda med privata badrum en suite och utgång till en av terrasserna. I husets bottenvåning finns ytterligare ett sovrum med badrum en suite och flertal ekonomiutrymmen. Som extra bonus finns en gäststuga med separat ingång på tomten som är inredd med sovrum, badrum och pentry. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömboende erbjuder är tvåglasfönster, centralvärme (gas), golvvärme i huvudsovrummets badrum, aircondition varm/kallt, video intercom, alarmsystem, automatiskt trädgårdsbevattning och en carport. I byn Calvia som ligger helt nära finns några affärer och till Palma stad samt Nova Santa Ponsa åker man på ca 20 minuter.

 • Boyta

  400m2
 • Tomt

  4000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2826
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 338 255,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: