Lavin Estates | TAKVÅNING I FÖRSTA LINJEN UTMED HAVET
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • TAKVÅNING I FÖRSTA LINJEN UTMED HAVET

Fakta Bilder

118m2 5 Sovrum i Costa de la Calma

Denna ljusa takvåning i Costa de la Calma, som ligger precis vid havet, har en enorm och imponerande panoramautsikt över havet. Lägenheten och den fantastiska terrassen ligger på samma våning, som har en yta på mer än 300 m2. Ett brett och bekvämt utrymme för att njuta av timmar av avkoppling i solen året runt, samt fascinerande solnedgångar medan man äter i gott sällskap. Var och en av de tre sovrummen har ett eget badrum och direkt tillgång till terrassen, som samtidigt erbjuder en hisnande utsikt över Medelhavet. Vardagsrummet med matplats ligger precis bredvid det separata köket. Terrasserna är också lätt tillgängliga från de gemensamma utrymmena. Vid en eventuell modernisering och renovering av fastigheten skulle en elegant lösning vara att integrera/öppna köket i det rymliga vardagsrummet/matsalen. För att svalka dig kan du dessutom antingen välja mellan poolen eller havet, eftersom komplexet har direkt tillgång till havet och en gemensam pool finns tillgänglig. Dessutom finns inom några minuters promenad en liten sandvik samt restauranger, kaféer och butiker. Andra egenskaper är: Andra saker: Öppen spis, gästtoalett, hiss och ett rymligt stängt garage inne i komplexet.

 • Boyta

  118m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OWPE
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 432 431 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: