Lavin Estates | Takvåning med havsutsikt i Costa de la Calma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med havsutsikt i Costa de la Calma - Sold

Fakta Bilder

127m2 2 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Mer havsutsikt är helt enkelt inte möjligt! Om du förknippar Mallorca med palmer, panoramautsikt och rent solsken, kommer du att hitta en liten bit av privat paradis här. Denna välskötta takvåning ligger i ett exklusivt bostadsområde med endast 21 enheter. Varje lägenhet har sin egen privata jacuzzi eller pool, så den rymliga gemensamma poolen är fortfarande inte särskilt välbesökt. Takvåningen i sig är lättillgänglig och de nya ägarna kommer att ha tillgång till en utomhusparkeringsplats och ett privat garage. Fastigheten i sig fängslar med sin oöverträffade majestätiska panoramautsikt, den stora solterrassen och den öppna och ljusa layouten. Dessutom välkomnar två sovrum dig, båda med privata badrum, ett av dem med eget badrum. Extra: luftkonditionering w / c, larm, förinstallation öppen spis.
 • Boyta

  127m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RJ5C
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: