Lavin Estates | Takvåning med panoramautsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med panoramautsikt över hamnen - Sold

Fakta Bilder

114m2 3 Sovrum i Portals - Sold

Denna takvåning har ett perfekt läge för att se yachterna segla in och ut ur hamnen, och är det perfekta läget för att njuta av Medelhavslivet. Stränder, restauranger och den eleganta hamnen Puerto Portals ligger alla inom gångavstånd. Om du äger en båt kan du inte vara på ett mer bekvämt läge. När du kommer in i lägenheten finns en entré, som flyter igenom till den öppna planlösningen och ut till havet och hamnen utsikt terrass. Det finns ett separat kök som kan öppnas upp mot vardagsrummet, en tvättstuga, sovrum med eget badrum och ytterligare två dubbelrum som delar ett badrum. Lägenheten är rullstolsanpassad och har luftkonditionering, privat parkeringsplats och gemensam pool.
 • Boyta

  114m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  00AFV0
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: