Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning med stort potential i eftersökta Portixol

Fakta Bilder

Takvåning att renovera med privat terrass och utsikt över övernattningen

Den här fastigheten ligger i ett av de mest exklusiva och vackraste områdena runt Palma, bara några steg från stranden och hamnen i Portixol. Takvåningen behöver renovering och har två separata ingångsdörrar på femte våningen. Den består av två vardagsrum som båda har direkt tillgång till den privata terrassen, ett kök, tre badrum och två badrum. Höjdpunkten i detta takvåning är den fantastiska terrassen med en hisnande utsikt över havet, hamnen i Portixol och bergen. Dessutom finns det en tvätt samt ett förråd. Ytterligare funktioner inkluderade i takvåningen är delade luftkonditioneringsenheter, trägolv och en hiss. En fastighet med en privat terrass och massor av potential på en topposition!

 • Boyta

  162m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02DQM1
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 768 183 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: