Lavin Estates | Takvåning vid Paseo Maritimo med hisnande vy över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Takvåning vid Paseo Maritimo med hisnande vy över Palmabukten

Fakta Bilder

183m2 3 Sovrum i Palma

Läget av denna takvåning är oslagbar, den ligger i ett av de bästa bostadskomplexen med pool på Paseo Marítimo i Palma. Frontläget mot havet ger dig en hisnande utsikt över katedralen och hela Palmabukten. Du kan sitta i soffan i timmar och titta på yachter, kryssningsrederier och segelbåtar. En förtrollande utsikt. Fastigheten består av ett stort vardagsrum-matsal med utgång till en täckt terrass på ca 8 m2; ett separat kök med serviceingång; 3 dubbelrum, master bedroom med havsutsikt och 3 badrum, varav ett en-suite. En intern trappa leder från korridoren till den imponerande privata takterrassen på ca 170 m2, som inbjuder dig att tillbringa långa kvällar med vänner och familj i fullständig avskildhet. Som framgår av bilderna är badrummen och köket i originalskick och kan moderniseras enligt dina önskemål. Fastigheten säljs med 3 intilliggande parkeringsplatser som ingår i priset och har 3 hissar som ger tillträde till lägenheten. I den välskötta gemensamma trädgården med pool, omgiven av stora palmer, känner du att du befinner dig i en sval oas mitt i staden. En riktig lyxvåning i det bästa området i stan!

 • Boyta

  183m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MK4A
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 465 100 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: