Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Härlig takvåning med dröm utsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

154m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Fantastisk nybyggd takvåning med exklusive takterrass och panorama havsutsikt med perfekt läge i det populära området Puerto Andratx. Denna takvåning har en boyta på 154 kvm, en terrass på 8 kvm och en takterrass på 102 kvm. Lägenheten är uppdelad i ett vardagsrum med matsal som öppnar upp till terrassen, ett välutrustat kök, en gäst toalett och tre sovrum med respektive badrum. Övriga faciliteter och utrustning som denna vackra fastighet erbjuder är; luftkonditionering kall/varm, dubbla fönster, parkeringsplats i den gemensamma källarparkeringen och ett förråd. Det finns även en gemensam pool och den populära marinan Puerto Andratx med ett flertal populära restauranger, barer och boutiques ligger mycket nära.

 • Boyta

  154m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104248
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: