Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • TEATER REFORMERAD TILL UNIKT BOENDE

Fakta Bilder

543m2 4 Sovrum i Sencelles

Detta fantastiska projekt, som för närvarande håller på att reformeras, kommer att slutföras våren 2020. Det var ursprungligen stadens teater med unika funktioner. Det har nu förvandlats till ett mycket speciellt hus med en vacker trädgård och pool, på en lugn gata i byn Sencelles, bara 20 minuter från Palma. Huvudrummet har ett rymligt vardagsrum med öppet kök, matplats och dubbeltak. Detta skapar en loftliknande atmosfär som översvämmas med ljus genom stora fönster. Dessutom har fastigheten 4 sovrum, 3 badrum med eget badrum, 2 gästtoaletter, en vinkällare, ett garage, en terrass, en trädgård och en 14m x 4m pool. Ytterligare funktioner: golvvärme, utomhuskök och grillplats. Det finns möjlighet att bygga ytterligare 500m2 på fastigheten.

 • Boyta

  543m2
 • Tomt

  911m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02AVCU
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 052 950 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: