Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tidstypisk Mallorquinskt residens med möjligheter

Fakta Bilder

2999m2 15 Sovrum i Santa Maria del Cami

Denna fastighet är en av de tidigaste, tidstypiska Mallorqinska husen och har till stor del bevarats, en del av byggnaden är en listad som historisk byggnad. Distributionen är lite som ett stadspalats med en vacker innergård och en imponerande trappa som leder till vardagsrummet. Stora uthus såväl som den ursprungliga olivoljekvarnen, ett personalhus och ett pensionat på fastighetens högsta punkt tillhör fastigheten. Det centrala läget, bara några minuter från Palma, i kombination med de imponerande byggnaderna, gör denna fastighet till ett unikt objekt för Mallorca älskare. Huset behöver renoveras och kan omvandlas till ett hotell.

 • Boyta

  2999m2
 • Tomt

  1000018m2
 • Sovrum

  15
 • Property ID

  00ABYN
 • Badrum

  6
 • Pris

  7 309 282,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: