Lavin Estates | Tomt för att bygga en villa på Montport
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tomt för att bygga en villa på Montport - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Port Andratx - Sold

Exklusiv tomt med befintligt nytt byggprojekt och bygglicens. Villan med havsutsikt i detta byggprojekt skulle ha en boyta på ca 425 m2 med totalt 5 sovrum och 6 badrum. Montport är ett exklusivt bostadsområde i pittoreska Port Andratx, som ligger på sydvästra spetsen av Mallorca och bara 20 minuter med bil från öns huvudstad Palma. Den framträdande natur- och fiskehamnen har varit mycket populär under många år och erbjuder ett urval av utmärkta restauranger, kaféer och butiker.
 • Tomt

  1297m2
 • Property ID

  02RJ3F
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: