Lavin Estates | Tomt med byggprojekt på ett utmärkt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tomt med byggprojekt på ett utmärkt läge

Fakta Bilder

0m2 5 Sovrum i Bunyola

Tomten för detta byggprojekt har ett utmärkt centralt läge - å ena sidan väldigt lantlig och tyst, å andra sidan med en spektakulär utsikt över landskapet och fantastiska förbindelser, och bara 10 minuter från Palma. Projektet består av en modern byggnad med ett huvudbyggnad och en gäst-del. Ritningarna är gjorda av ett känt arkitektkontor och kombinerar rustika och traditionella inslag med modern konstruktion. Bygglov har beviljats och byggnaden är ett hus på två våningar, bottenvåningen med fyra sovrum med badrum en-suite, ett vardagsrum / matsal, ett öppet kök och en tvättstuga. Det stora sovrummet med eget badrum ligger på övervåningen. Byggnaden är godkänd med en total yta på 356 m² plus terrasser och en pool på 4x12 m². Fastigheten kan anslutas till vatten och el från staden. Ritningarna är ett förslag på utformningen av fasaderna.

 • Tomt

  17400m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02IHQ6
 • Badrum

  5
 • Pris

  857 500 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: