Lavin Estates | Tomt med havsutsikt och bygglov - Ferrarihouse
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tomt med havsutsikt och bygglov - Ferrarihouse - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Portals - Sold

Beläget i det exklusiva bostadsområdet Portals Nous, erbjuds denna fantastiska havsutsiktstomt på 1.554m2 tillsammans med en godkänd bygglicens för att bygga en avancerad drömvilla i modern stil. Den är utformad för att omfamna en bekväm bostadsyta på ca 980m2 med 4 sovrumssviter, öppen planlösning som flyter ut till terrasser och en 81m2 pool. Dessutom finns det ett gym & spa, biorum, gott om förvaringsutrymmen, hiss, en stor takterrass, garageparkering för 2 bilar. Med havsutsikt från alla vardagsrum är denna villa för den mest kräsna kunden som uppskattar ett unikt läge, lyx och livsstil.
 • Tomt

  1554m2
 • Property ID

  02MEJS
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: