Lavin Estates | TOMT MED PROJEKTLICENS I SANTA CATALINA
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • TOMT MED PROJEKTLICENS I SANTA CATALINA

Fakta Bilder

m2 1 Sovrum i Santa Catalina

Denna tomt har ett utmärkt läge på en lugn gata, bara 4 minuters promenad från Santa Catalina-marknaden, och har ett befintligt bygglov för ett exklusivt radhus. Huset är indelat i 4 rymliga våningar, där bottenvåningen har ett stort vardagsrum och matplats, ett öppet modernt kök som ansluter till en härlig uteplats med ett bra poolområde, ett gästbadrum och en privat garageplats. Tre sovrum och två badrum, varav ett med eget badrum, ligger på första våningen; det stora sovrummet, som har ett stort badrum och ett klädutrymme, upptar hela andra våningen. Hemmet kommer också att ha en underbar takterrass som får sol hela dagen. På grund av det bekväma läget är detta radhus perfekt för en underbar weekendresa på ön samt för alla som vill dra nytta av Santa Catalinas bohemiska atmosfär året runt.


 • Tomt

  155m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  02RL3C
 • Badrum

  1
 • Pris

  1 100 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: