Lavin Estates | TOMT INOM GÅNGAVSTÅND FRÅN SANTA PONSA PORT
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • TOMT DIREKt VID SANTA PONSAS BÅTHAMN

Fakta Bilder

TOMT INOM GÅNGAVSTÅND FRÅN SANTA PONSA PORT

Denna tomt ligger bara några steg bort från hamnen i Santa Ponsa, som är värd för ett stort urval av fina restauranger och en pittoresk liten strand. Tillgången nås via en stig som ligger precis vid tomten. Ett perfekt läge för familjer eller de som föredrar att vara inom gångavstånd från alla tjänster och bekvämligheter. Denna platta tomt har en total yta på 1 300 kvm och för närvarande finns en struktur på 111 kvm byggd på den. En unik investeringsmöjlighet, perfekt för att bygga ett eget och drömt hus på det, till exempel en villa med 2 våningar. I den nuvarande infrastrukturen erbjuder övervåningen härlig utsikt mot hamnen och en potentiell havsutsikt. Tomtklassificeringen tillåter upp till 35 % av tomtstorleken att byggas. För mer information om denna tomt, vänligen kontakta oss!

 • Boyta

  5445m2
 • Tomt

  1361m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02PRU8
 • Badrum

  5
 • Pris

  1 176 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: