Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Topp klass villa med en hisnande panoramautsikt

Fakta Bilder

768m2 5 Sovrum i Pollensa

Denna imponerande fastighet ligger i ett exklusivt bostadsområde bara några minuters bilresa från Pollensa med sin vackra gamla stad och kuststaden Puerto Pollensa. Från de enorma terrasserna kan man njuta av panoramautsikten, som är hisnande både dag och natt. Den välskötta trädgården med de två sammankopplade poolerna och det lilla vattenfallet, terrasserna och de mysiga loungerna utgör en avslappnad plats att tillbringa mycket tid utomhus och njuta av Medelhavets atmosfär.

Husets inredning är ljus och inkluderar entré, ett modernt kök och en elegant matsal samt ett mysigt vardagsrum. Det finns också ett sommarkök med utomhusgrill. Hela boytan är på ett plan. Huset har fem sovrum och fyra badrum. Särskilt anmärkningsvärt är den Master sviten med bubbelpool och fitnessarea, i kombination med en fantastisk utsikt. Fastigheten har ett stort garage med tvättstuga och gästparkeringsplatser.

Denna extraordinära egendom av högsta kvalitet lämnar inget att önska. Det underhålls kärleksfullt av ägarna och kan vara ett perfekt fritidshus likväl som helårsbostad. Fasad av natursten, parkett, naturstengolv och högt i tak med träbjälkar skapar en trevlig atmosfär. En unik fastighet på norra delen av ön som erbjuds till ett mycket attraktivt pris. Boka gärna tid för ett besök!

 • Boyta

  768m2
 • Tomt

  3800m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02A0RC
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 198 156,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: