Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern lyx villa vid havet med tillgång till badplats

Fakta Bilder

Toppmodern villa vid havet under konstruktion

Kust, havsutsikt, vackra landskap - Cap Adriano har rätt beteckningen som Mallorcas nummer en adress. Beläget i närheten av den ultimata supermarinan, Port Adriano, fyra golfbanor i närheten och bara 25 minuter från Mallorcas eleganta huvudstad, erbjuder denna underbara lyxvilla en fantastisk havsutsikt längs kusten till de pittoreska Malgratsöarna. Som en del av den lyxiga orten Cap Adriano erbjuder denna fastighet fördelarna med båda världar: säkerheten i en 24-timmars bevakad anläggning, i kombination med integritet och lyxigt boende på högsta nivå. Optimal komfort, gott om utrymme, ljus och modern inredning med öppna vardagsrum och matplatser och flytande övergångar till utomhusområdena ger villan en perfekt atmosfär. I denna villa tänkte man på allt: Boområdena är bekvämt anslutna via en hiss, så att även rörelsehindrade kan använda fastigheten optimalt. På övervåningen finns det förutom den rymliga master-sviten med sitt eget vardagsrum ytterligare två sviter med eget badrum. På bottenvåningen finns ytterligare två gästsviter med eget badrum samt ett något åtskilt sovrum som är perfekt för anställda. I källaren finns det bredvid ett spa och ett fitnessrum, som till och med är sportfanatikernas rättvisa, ett multifunktionsrum och en vinkällare. Mitten av den platta, vackert anlagda Medelhavsträdgården, utgör den 16 meter långa, uppvärmda utomhuspoolen med sin fantastiska grillterrass. Om poolen är för liten kan du stiga direkt från huset till havet via en kusttillgång. Sammantaget en fastighet som inte lämnar något att önska!

 • Boyta

  1044m2
 • Tomt

  1844m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02GB9B
 • Badrum

  6
 • Pris

  16 559 724,15 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: