Lavin Estates | Topprenoverad lägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Topprenoverad lägenhet med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Cala Vinyes - Sold

Denna vackert nyrenoverade lägenhet erbjuder underbar havsutsikt samt direkt tillgång till stranden i Cala Vinyas, vilket gör den till det perfekta semesterhuset på Mallorca. Med en total byggyta på ca 106 m2 erbjuder fastigheten ett rymligt fullt utrustat kök med öppen planlösning och matsal/vardagsrum, två sovrum och två badrum varav ett är en-suite. Från vardagsrummet och det stora sovrummet kommer du ut på terrassen där du kan njuta av vacker öppen utsikt över havet. Det välskötta bostadsområdet Royal Savoy är perfekt för familjer och har direkt tillgång till stranden, en gemensam pool, restaurang och en tennisbana. Ytterligare funktioner är: renovering 2023, luftkonditionering varm / kall, dubbelglasade fönster, klinkergolv och en stor parkeringsplats i det underjordiska garaget.
 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SHON
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: