Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Totalrenoverat byhus från 1850

Fakta Bilder

167m2 2 Sovrum i Santa Ponsa

Detta byhus från 1850 har genomgått en totalrenovering och modernisering. På bottenvåningen finns ett rymligt och ljust vardagsrum med ett öppet designkök och tillgång till terrassen med privat pool samt ett sovrum och badrum. Det stora sovrummet på övervåningen har ett badrum, ett omklädningsrum och en rymlig och solig terrass. Huset ligger inom gångavstånd från centrum med en livsmedelsbutik, barer och restauranger. Ytterligare funktioner är: varm och kall luftkonditionering och en parkeringsplats.

 • Boyta

  167m2
 • Tomt

  615m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02EKN9
 • Badrum

  2
 • Pris

  976 723,32 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: