Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Totalrenoverat hus mitt i den vackra byn Pollensa

Fakta Bilder

171m2 3 Sovrum i Pollensa

I hjärtat av den gamla staden Pollensa ligger detta totalrenoverade hus med garage och pool. En mycket lyckad blandning av tradition och modernitet på två våningsplan. Utrustningen inkluderar integrerad luftkonditionering, golvvärme och tvåglasfönster. Det stora vardagsrummet och matsalen med kök och gästtoalett ligger på bottenvåningen. Härifrån kommer man ut på terrassen och poolen, som delvis är täckt. På övervåningen återfinns tre dubbelrum, alla med badrum en-suite. Ett av sovrummen har utgång till en terrass. Ett mycket trevligt hus mitt i byn som absolut måste ses.

 • Boyta

  171m2
 • Tomt

  148m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02K16Z
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 545 898,90 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: