Lavin Estates | TOWNHOUSE MED TAKTERRASS I CALATRAVA
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • TOWNHOUSE MED TAKTERRASS I CALATRAVA

Fakta Bilder

504m2 4 Sovrum i

Detta helt renoverade hus på 505 m2 som är fördelade på fem våningar. Byggnaden har ett utmärkt läge i distriktet Calatrava, ett lugnt och mycket prestigefyllt bostadsområde i Palma, med gångavstånd till katedralen, hamnen och stranden. På bottenvåningen finns ett garage med kapacitet för två fordon, samt en laddare för elbilar. På detta plan finns också tillgång till en vinkällare i en antik cistern från XVI-talet, maskinrum, hushållsrum, toalett och en hall med hiss. Alla rum i hela huset är ljusa,då de pekar mot en lugn gammal stadsgränd och har en fransk balkong med stora fönster. På första våningen finns tre sovrum med inbyggda garderober, två av dem med badrum en-suite, det tredje rummet kan också fungera som salong eller kontor. På första våningen finns ytterligare två sovrum, båda med badrum en-suite och garderob. Det stora sovrummet har en klädkammare. Tredje våningen erbjuder en rymlig salong med tre meter höga fönster och ett öppet kök med Miele-apparater och måttbeställda skåp. Härifrån går det en våning upp till ett inbjudande rum med havsutsikt samt ett gästbadrum och direkt tillgång till den inbjudande takterrassen med en uppfriskande pool och en fantastisk utsikt över gamla stan.

 • Boyta

  504m2
 • Tomt

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02BY2Y
 • Badrum

  6
 • Pris

  3 450 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: