Lavin Estates | Stilig lägenhet med stor privat trädgård i Cas Catala
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig lägenhet med stor privat trädgård i Cas Catala - Sold

Fakta Bilder

108m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Välkommen till en vacker lägenhet i markplan med privat välvårdad ca 100 kvm stor trädgård. Lägenheten är på ca 108 kvm med en cirka 24 kvm stor terrass och är välplanerad i öppen planlösning i fil med vardagsrum/matplats och det komplett utrustade köket som har högblanka vita luckor och Siemens maskiner. Det finns tre lyxiga sovrumssviter med goda förvaringsmöjligheter. Dessutom finns det en privat parkeringsplats framför byggnaden tillhörande bostaden. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta hem erbjuder är material av hög kvalitetet som vackra marmorgolv, ljudisolering i taket, golvvärme i badrummen och luftkonditionering varm/kallt. Läget är idealiskt med närhet till golfbanan i Bendinat, den exklusiva marinan Puerto Portals, fler fina badvikar och bara en kort biltur till Palma stad.

 • Boyta

  108m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  A104291
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: