Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Trevligt nybyggd hus med takterrass och vidsträckt utsikt över byn Andratx - Sold

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta inbjudande och nyligen färdigställda hus finns i den romantiska byn Andratx och njuter av en fin utsikt över den vackra landsbygden, bergen och bort mot Medelhavet. Husets cirka 170 kvm fördelas på 4 våningsplan, dessutom öppna solterrasser på 26 kvm, en fantastisk takterrass på ca 10 kvm samt en liten swimmingpool. På entréplan ligger ett rum passande till sovrum eller som kontor samt ett badrum. På första våningen ligger vardagsrummet/matsalen med utgång mot en trevlig terrass med liten privat pool och köket. En trappa upp finns ett allrum, ett sovrum och ett badrum. På fjärde våningen ligger huvudsovrummet med privat badrum en suite. Högst upp takterrassen med fin utsikt mot havet. Övriga faciliteter som huset erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster och ett garage. I närheten finns den exklusiva marinan av Puerto Andratx med dess mysiga restauranger, barer och shopping och ett flertal golfbanor.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2594
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: