Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern design villa med fantastisk utsikt över bergen och över det gröna la - Sold

Fakta Bilder

468m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna fenomenala villa med fantastisk utsikt över bergen, den gröna landsbygden mot Playa de Palma ligger i den vackra sydvästra delen av ön i Santa Ponsa, det är ett lugnt och stillsamt villa område. Vilan har en tomt på ca.1640m2, en boyta på ca.468m2, flera fantastiska terrasser totalt ca.120m2, en fantastisk uppvärmd pool och en välskött medelhavsträdgård med grillplats och flera olika lounger. Boytan är uppdelad på två våningar. På entréplanet finns en charmig hall med garderob, ett ljust vardagsrum med fönster från golv till tak och en öppen spis samt ett lyxigt och fullt utrustat kök med kvalitets vitvaror. På övre våningen finns huvud sovrummet med en fantastisk utsikt, badrum, walk-in garderob och tillgång till en privat terrass. På samma våning finns ytterligare två sovrum, båda med eget badrum och ett med egen tillgång till terrass. Källaren är mycket rymlig och kan användas som tvättstuga och förråd. Det finns också tillgång till garaget med parkeringsplats för tre till fyra bilar. Funktioner till denna lyxfastighet inkluderar luftkonditionering, tvåglasfönster, golvvärme, larmsystem, automatisk bevattningssystem samt en elektrisk garageport. Fastigheten ligger nära till tre golfbanor i Santa Ponsa och bara några minuter från stranden och den romantiska marinan Port Adriano.

 • Boyta

  468m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9033
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: